Η Κανέλλα μας είναι το πιο γλυκό πλάσμα ❤

Περιγραφή

Η Κανέλλα βρισκόταν για χρόνια στο καταφύγιο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τρίτο σπίτι φιλοξενίας... Αναζητά υιοθεσία ώστε να μην χρειαστεί να γυρίσει ξανά πίσω στο καταφύγιο.

Είναι ιδανική για μοναχικούς ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας αλλά κ οικογένειες όχι με πολύ μικρά παιδιά ώστε να έχει την ησυχία της.

Με την υιοθεσια της θα έχετε:

Δωρεάν εκπαίδευση προσαρμογής, μηνιαίος καλλωπισμός και καλοκαιρινή φιλοξενία από τον @abakourtzis

Η Κανελίτσα είναι 20 κιλά και είναι υγιέστατη. Είναι ένα πολύ καλό και αγαπησιαρικο πλάσμα, υπέροχη στο σπίτι, δε λέρωσε ποτέ μέσα. Τα πηγαίνει υπέροχα με το παιδάκι της οικογένειας, περπατάει με το λουράκι στη βόλτα .Είναι υπερβολικά ήρεμη, ένα ιδανικό σκυλάκι για οικογένεια αλλά και για κάποιον που ζει μόνος του. Δε θελουμε να γυρίσει στο κλουβί.

Γίνε μέρος της αλυσίδας, υιοθέτησε την Κανέλα. Ίσως εμφανισιακά να είναι ένα «συνηθισμένο» σκυλάκι αλλά αν την γνωρίσεις θα καταλάβεις τη μοναδικότητα της.

Θα δοθεί με τσιπ και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας σε υπεύθυνα άτομα, ύστερα απο έλεγχο.

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ συμπληρώστε μας το ερωτηματολόγιο υιοθεσιών μας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqETSbhjyoluROUSXqxa5VN5OZT_EMhGd4vkdDXH70ZBUsKw/viewform 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: -
Ημίαιμο
Περιοχή: Νέα Σμύρνη, Αττική

Καταχώρηση: 5 / 1 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Adopt a paw
Τηλέφωνο: 6948127436

Άλλες αγγελίες του χρήστη (44)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.