Χαρίζονται 3 ψυχούλες!!!

Περιγραφή

Βρέθηκαν 3 κουταβάκια στη μέση του δρόμου παρατημένα και πολύ ταλαιπωρημενα.Παρά τις αντίξοες συνθήκες αυτά παρέμειναν αγκαλιασμένα,το ένα δίπλα στο άλλο παραδομένα στο φόβο τους και στη μοίρα τους. 
Όπως καταλαβαίνετε δε γινόταν να μην τα βοηθήσουμε.Τους αξίζει κάτι καλύτερο από το να είναι φοβισμενα και πεταμένα σαν σκουπίδια!
Τα πήραμε ελπίζοντας ότι θα βρεθεί κάτι καλύτερο από το να μείνουν στο δρόμο κυνδεύοντας από το καθετί. 
Στέλνω φωτογραφίες και βίντεο με την προοπτική να γίνουν όσες περισσότερες κοινοποιήσεις γίνεται κι από πλευράς σας, ώστε να βρεθούν οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν. 
Είναι περίπου 2 μηνών και θα γίνουν μεγαλόσωμα. Από πλευράς μας έγιναν τα απαραίτητα...αποπαρασίτωση και εμβόλιο κι είναι έτοιμα να βρουν σπιτικό!
Ελπίζουμε το καλύτερο για όλα τα παρατημένα ζωάκια και ας συμβάλλει ο καθένας όπως μπορεί για να τελειώσει κάποτε το θέμα των αδέσποτων και παρατημένων ζώων.
Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει είτε στο τηλ.της φωτογραφίας (κος Γιάννης) είτε μαζί μου 6942819448 (Δήμητρα).

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000000
Περιοχή: Γέρακας, Αττική

Καταχώρηση: 10 / 5 / 2022

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΑ
Τηλέφωνο: 6942819448

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.