Ο Λούθερ ψάχνει σπίτι...

Περιγραφή

Ο Λούθερ είναι ένα κουτάβι 7 μηνών, ημίαιμο (η μαμά ντόγκο αρζεντίνο και ο μπμπάς πρέσα κανάριο) που υιοθετήθηκε από οικογένεια όταν ήταν 2 μηνών και ζει μαζί τους μέχρι σήμερα. Μεγάλωσε με αγάπη αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να μείνει άλλο μαζί τους και ψάχνουμε ένα σπίτι με αυλή και οικογένεια που δεν θα τον αποχορηστει ποτέ. 

Είναι υγιής, έκανε όλα του τα εμβόλια, τις αποπαρασιτώσεις και έχει τσιπάκι και βιβλιάριο υγείας. Αυτή τη στιγμή είναι 40 κιλά και θα μεγαλώσει λίγο ακόμη. Είναι "μωρό" για μεγάλες αγκαλιές...

Είναι πολύ φιλικός με όλους παιδιά και μεγάλους, τα πάει καλά με άλλα σκυλάκια, αγαπησιάρης και τρυφερός, πολύ παιχνιδιάρης, υπάκουος, δεν λερώνει στο σπίτι, πάει βόλτα με λουρί. Ιδανικός για παρέα, βόλτες, παιχνίδι...

Αν σου αρέσει ο Λούθερ, θέλεις και μπορείς να υιοθετήσεις ένα μεγαλόσωμο σκυλί τηλεφώνησε στο 6979413142 κ. Κική. Ο Λούθερ αυτή τη στιγμή βρίσκεται Αθήνα.

Ράτσα: Ντόγκο Αρζεντίνο - Dogo Argentino
Ηλικία: 7 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: -
Ημίαιμο
Περιοχή: Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 6 / 8 / 2022

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Κική
Τηλέφωνο: 6979413142

Άλλες αγγελίες του χρήστη (43)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.