Nαντια!!!!Η τρυφερή μανούλα!

Περιγραφή

Η Νάντια, έτυχε να ζει σε σπίτι, έτυχε να ζευγαρώσει με το αρσενικό σκυλί  της οικογένειας,  και έτυχε να  βρεθεί μόνη με τα παιδιά της , χωρίς σπίτι πια. 
Βλέπετε, οι γέννες "της πίσω αυλής " δεν καταλήγουν πάντα σε καλό, ούτε μεριμνά ο κάθε κηδεμόνας ζώου, να εξασφαλίσει στα κουτάβια του σκύλου του, υιοθεσίες .  Για αυτό και οι παράνομες γέννες χωρίς άδεια εκτροφέα, συνήθως καταλήγουν στους δρόμους, στα καταφύγια ή οπουδήποτε αλλού, αρκεί να μην φορτωθεί και άλλα " προβλήματα " εκείνος που ζευγάρωσε τα ζώα του. 
Η Νάντια λοιπόν ήρθε στην μεγάλη μας οικογένεια! Είναι μια τρυφερή σκυλίτσα , μεσαίου μεγέθους, περίπου 15 κιλά, που χωράει άνετα σε διαμέρισμα και ακόμα πιο άνετα στην αγκαλιά σας  ! Είναι ενάμιση έτους, στειρωμένη, εμβολιασμένη και υγιέστατη ! Ανθρωποκεντρική και καλόβολη! Αναζητά οικογένεια και σπίτι παντοτινό  ,εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας , τηρώντας τους κανόνες ευζωΐας της.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 12345678999
Περιοχή: Νίκαια Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική

Καταχώρηση: 16 / 10 / 2022

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Anna
Τηλέφωνο: 6948270782

Άλλες αγγελίες του χρήστη (31)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.