2 ΧΡΟΝΩΝ , ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΛΒΕΛΓΟΣ ΛΥΚΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ / ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΕΡΕΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Περιγραφή

Ο ΧΟΡΧΕ ΈΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΩ θανάτου του ιδιοκτήτη του ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ  ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ  ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΔΕΜΕΝΟΣ.... 

Ο ΧΟΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ , ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ... (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΧΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ....) ..

ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.  ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΤΣΙΠ , ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ....  ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.

ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ (ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ), ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ

Ράτσα: Βελγικός Ποιμενικός - Belgian Sheepdog
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 94001236325214523
Ημίαιμο
Περιοχή: Λαυρεωτική, Αττική

Καταχώρηση: 1 / 6 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: [email protected]
Τηλέφωνο: 6944834695

Άλλες αγγελίες του χρήστη (76)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.