Ο Τζόυ ,ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΟΣ, 1 ΕΤΟΥΣ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ

Περιγραφή

Ο ΤΖΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7-8 ΜΗΝΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΦΕΡΕ ΤΣΙΠ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.... ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΕΠΑΖ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ , ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΘΗΚΕ... ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ , ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΟΣ , 25 ΚΙΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ... ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑ Τζόυ ... ερχεται και απο το γραφειο του Φιλοζωϊκου Σωματειου κάποια απογευματα ... ειναι πολυ καλός, ΧΡΟΝΙΑΡΗΣ , ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.

Ράτσα: Λαμπραντόρ - Labrador
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 94001236325214523
Ημίαιμο
Περιοχή: Λαυρεωτική, Αττική

Καταχώρηση: 4 / 6 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: [email protected]
Τηλέφωνο: 6944834695

Άλλες αγγελίες του χρήστη (85)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.