♥️ Λάρα ♥️

Περιγραφή

♥️ Λάρα ♥️

 

 Από την πρώτη στιγμή που θα την δεις την Λάρα, θα καταλάβεις πόση αγάπη έχει να δώσει. Σε καλωσορίζει ευγενικά, σου δίνει το χεράκι της, σου ζητάει μια αγκαλιά.

 

Είναι μόλις 2 χρονών και 27 κιλά. Είναι εμβολιασμενη, τσιπαρισμένη, στειρωμένη, έχει κάνει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και είναι υγιέστατη.

 

Κρίνοντας από τη συμπεριφορά της ζούσε κάποτε σε σπίτι και μάλλον την εγκατέλειψαν. Μετά μπήκε στο κλουβί του καταφυγίου όπου παρέμεινε για 6 μήνες. Τώρα την φιλοξενούμε για όσο διάστημα ψάχνει το σπίτι της.

 

Είναι άψογη στη βόλτα της, της αρέσει να μυρίζει, να κάνει γνωριμίες, να χουχουλιάζει, να τρώει λιχουδιές και πάνω απ’ όλα να αγαπάει.

 

Είναι εκπαιδευμένη θετικά, πολύ χαδιάρα, πολύ παιχνιδιάρα και έχει καλούς τρόπους. Δεν ζητιανεύει ποτέ φαγητο, είναι ευγενική και διακριτική. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άλλοτε σκύλο πιο κατάλληλο για σπίτι. Της αξίζει μια οικογένεια που θα την αγαπάει σαν παιδι της, γιατί η Λάρα είναι μια πολύ όμορφη ψυχή που θα γίνει μια απίστευτα αγαπησιάρα σύντροφος.

 

Περιμένει λοιπόν υπομονετικά να την ανακαλύψει η καινούρια της οικογένεια… και αυτή τη φορά θα είναι για πάντα!

 

Δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα.

697 402 8138 Εύη 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000000
Περιοχή: Καλύβια Θορικού, Αττική

Καταχώρηση: 17 / 5 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Έλενα Σ.
Τηλέφωνο: 6948626551

Άλλες αγγελίες του χρήστη (3257)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.