Mailo, 2 ετών ημ. Λαμπραντοράκι ψάχνει οικογένεια

Περιγραφή

Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
-ΑΜ:33/2012
-Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός

Ονόμα: Mailo
Ράτσα: Ημίαιμο λαμπραντόρ
Γένος: Αρσενικό στειρωμένο
Ηλικία: 2 ετών
Βάρος: 23 κιλά
Επικοινωνία: 6942872605
(Αλεξάνδρα)

Τραγική η ιστορία του Mailo, γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα, όταν ήταν δυο μηνών υιοθετήθηκε πρώτος από τα αδερφάκια του γιατί ήταν ο πιο όμορφος, μεγάλωσε με ασφάλεια στην οικογένεια του, μέχρι που εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα χωρίς να τον πάρουν μαζί. Ο Mailo είναι φοβιτσιάρης και όταν φοβάται αντιδρά αρνητικά. Φοβάται τους ανθρώπους δεν φοβάται τίποτα άλλο. Μόλις εμπιστευτεί είναι ο πιο χαρούμενος σκύλος. Θέλει έναν άνθρωπο που να τον εμπιστευτεί και να τον αγαπήσει όπως δεν τον αγάπησαν στα δυο πρώτα χρόνια της ζωής του.

Αριθμός Microchip: 941000015650485
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Mailo μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio&set=a.5034119776653296
---------------------------------------------
- Έχω την υποχρέωση να στειρώσω το κατοικίδιό μου -αν δεν είναι ήδη στειρωμένο- εντός έξι (6) μηνών από την απόκτησή του, εφόσον είναι άνω του ενός (1) έτους. Σε περίπτωση απόκτησης ζώου κάτω του ενός (1) έτους, η στείρωση λαμβάνει χώρα μέσα στους έξι (6) πρώτους μήνες από τη συμπλήρωση του πρώτου (1ου) έτους. Τα στειρωμένα ζώα δεν παθαίνουν καρκίνο της μήτρας, ενώ περιορίζεται η τάση τους να δραπετεύουν και να κινδυνεύουν από αυτοκίνητα και φόλες. Δεν παχαίνουν αν κινούνται και διατρέφονται σωστά, ούτε αλλάζει η προσωπικότητα τους. Αναγνωρίζω ότι στείρωση δεν είναι υποχρεωτική μόνο για ζώα για τα οποία έχει αποσταλεί δείγμα γενετικού υλικού (DNA) τους στο Εργαστήριο Φύλαξης και Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς. (Παράλειψη στείρωσης σκύλου ή αποστολής δείγματος γενετικού υλικού στο ΕΕΓΥΖΣ: 1.000€ - Αρχή ισχύος 1/3/2022)
- Δεν θα το εγκαταλείψω και σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αδυνατώ να παραμείνω συνεπής στην ανάληψη των ευθυνών που συνεπάγονται, θα επικοινωνήσω με το Φιλοζωικό Σύλλογο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας», προκειμένου να βρεθεί μια λύση, ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες. (Εγκατάλειψη ζώου χωρίς τήρηση των οριζόμενων: 5.000 έως 15.000€)
[Ν.4830/2021 - Άρθρο 9. παρ.1α) & 1ζ)]
-----------------------------------------------------------------------
Animal Wellfare Association "Larissa's Stray Volunteers"
- 33/2012
- Non profit association

Name: Mailo
Race: Mix breed Labby
Age: 2 years old
Weight: 23 kgr
Contact: [email protected]
+30 6978121020

Tragic is the story of Mailo, he was born from a stray mommy, when he was two months old he was the first to be adopted because he was the most beautiful, he grew up safely in his family, until they decided to leave Greece without taking him with them. Mailo is afraid and when he is scared he reacts negatively. He is afraid of people, he is not afraid of anything else. Once trusting a person he is the happiest dog. He wants a person who can trust and love him as they did not love him in the first two years of his life.

~~~~~~~~~~~~~~~
To see the full album of Mailo you can open the link: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio&set=a.5034119776653296

Ράτσα: Λαμπραντόρ - Labrador
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 941000015650485
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 24 / 6 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Τηλέφωνο: 6942872605

Άλλες αγγελίες του χρήστη (18)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.