ΕΠΕΙΓΟΥΝ υιοθεσίες 4 κουταβάκια είναι στο δρόμο τηλ: 2410621856

Περιγραφή

Λαρισα, τηλ: 2410 621856
4 HMIAMA KOKONIA  διαφόρων χρωμάτων χαρίζονται στη Λάρισα, μπορούν να υιοθετηθουν όμως και σε άλλες πόλεις! Αμεσα, γιατί κινδυνεύει η ζωή τους καθώς βρίσκονται κοντά σε γραμμές τραίνων. 2 αγοράκια τα χρωματιστά 1 αγοράκι μαύρο ο μπόμπης και κοριτσάκι η μαυρουλα η Μπουμπού Παιχνιδιαρικα και χαδιαρικα όπως όλα τα κουταβάκια. Θα γίνουν 12-16 κιλά. Η μαμά τους είναι Κοκονι περίπου 12-13 κιλά.  
Είναι μια γεννα από αδέσποτη σκυλίτσα η οποία δεν τολμάει να πλησιάσει άνθρωπο, ένας θεός γνωρίζει πόσο έχει κακοποιηθει αυτό το ζωάκι, πολυ καιρό οι εθελοντές της περιοχής που ταΐζουν αδέσποτα προσπαθούν να την πιάσουν ώστε να στηρωθει αλλά δεν εμπιστεύεται κανέναν άνθρωπο. Μέχρι και πυροβολισμό έχει δεχθεί από κυνηγετική καραμπίνα...
Βοηθήστε όλοι  ώστε να βρουν αυτές οι ψυχουλες το παντοτινό σπιτάκι τους και όποιος είναι στην περιοχή της Λάρισας να βοηθήσει ώστε να πιαστεί επιτέλους η μανουλα τους για στείρωση.
Ευχαριστούμε την κα. Μαρία-Λουίζα για τον αγώνα της όλες αυτές τις δεκαετίες, που μοιράζεται και την ψυχη της με τα αδέσποτα ώστε να έχουν άλλη μια μέρα ζωής, με φαγητό νερό και φάρμακα από το πενιχρό υστέρημά της. 
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για κάθε βοήθεια. Τα αδέσποτα της Λάρισας και συγκεκριμένα της περιοχής Ανθουπολης, Σταθμου και γύρω περιοχών χρειάζονται επειγόντως βοήθεια καθως οι συνθήκες είναι δραματικές. 
Πληροφοριες κα. Μαρία-Λουίζα 2410621856

Ράτσα: Κοκόνι - Kokoni
Ηλικία: 3 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 9990000675438
Ημίαιμο
Περιοχή: Λάρισα, Θεσσαλία

Καταχώρηση: 28 / 10 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνο: 6985852112

Άλλες αγγελίες του χρήστη (14)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.