Ένα πρωτοχρονιάτικο θαύμα για την γλυκιά Σαρδέλα!!!

Περιγραφή

Η Σαρδέλα μια σκυλίτσα 8 χρόνων κ 14 κιλών.
Έζησε όλη της την ζωή μέσα σε μια πυλωτη πολυκατοικίας μέσα στην μοναξιά της αλλά με ασφάλεια , επειδή κάποιοι νέοι ένοικοι διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία της σαρδέλας στον χώρο η σκυλίτσα μεταφέρθηκε αναγκαστικά σε ένα οικόπεδο με ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι πάλι μέσα στην μοναξιά της .
Η σαρδελα μας κάθε μέρα παίρνει το πάπλωμα κ το κρεβατάκι της κ το στρώνει μπροστά στην πόρτα του οικοπέδου που περνάει ο κόσμος γιατί θέλει παρέα ,είναι ένα κοινωνικό πλάσμα που ψάχνει το χάδι κ την ανθρώπινη παρουσία ,τα πάει πάρα πολύ καλα με όλα τα πλάσματα ,ανθρώπους ,γάτες ,παιδάκια.
Τώρα τον χειμώνα με το κρύο κ την υγρασία η σαρδέλα κρυώνει πάρα πολύ κ της λείπει ακόμα περισσότερο ένα ζεστό κρεβάτι ....
Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του κ την αγκαλιά του κ να δώσει μια ευκαιρία στην σαρδέλα να νιώσει μέλος μιας οικογένειας κ να νιώσει την πραγματική αγάπη που μπορεί να προσφέρει αυτο το ζώο ας στείλει ένα μήνυμα για να βγει αυτό το ζώο από την μοναξιά του.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 86757894337858776877
Περιοχή: Σαρωνικός, Αττική

Καταχώρηση: 1 / 1 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6948167870

Άλλες αγγελίες του χρήστη (88)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.