Ζήνα, ένα αξιαγάπητο κορίτσι που έγινε μπαλακι

Περιγραφή

Για τη Ζήνα μας ζητήθηκε κάποια στιγμή βοήθεια με τα πρώτα της έξοδα ως κουτάβι από την κυρία που τη βρήκε με σκοπό να την υιοθετήσει.

Έγιναν τα δέοντα μέσω δήμου και με κάποια εξοδα δικά μας και εν τέλει, η Ζήνα κατέληξε στην πανσιόν καθώς η υιοθεσία της ακυρώθηκε. Στο μεσοδιάστημα, επισκέφτηκε και ένα σπίτι φιλοξενίας στην Αθήνα όπου μέσα σε λίγες ώρες μας ζητήθηκε να την πάρουμε πίσω. 

Είναι από αυτές τις πολλές περιπτώσεις που μένουμε κι εμείς σιωπηλές, γνέφοντας το κεφάλι απογοητευμένες και μαζεύοντας τα δάκρυά μας καθώς τις αφήνουμε στην πανσιόν, γνωρίζοντας πως ενδέχεται εκεί να μείνουν για πολύ καιρό ή και για πάντα. Μια προδοσία που την ζουμε κι εμείς και τα ζώα σταθερά και διαρκώς, ένας πονός που δε συνηθίζεται ποτέ.

Είναι τόσα πολλά τα ζώα με αυτή την ιστορία, τόσες πολλές οι φορές που η ψυχή μας πονάει και τοσες πολλες οι περιπτώσεις ζώων για τις οποίες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε δίχως τη βοήθεια σας.

‼️Ζήνα, 6 μηνών, ένα ονειρεμένο κουταβοκόριτσο που γεννήθηκε στη λάθος χώρα και ελπίζει για το καλύτερο.

Κοινοποιήστε την, να της δώσουμε την ευκαιρία που χρειάζεται.
Επίσης, αν κανείς ενδιαφέρεται να στηρίξει τη διαμονή της στην πανσιον έστω και με το ελάχιστο ποσό, θα μας ανακουφίσει φοβερά καθώς έχουμε πλέον πολλά σκυλιά εκεί και τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα για τα τόσα λίγα άτομα που είμαστε. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω ερωτηματολογίου: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfB9QPTb62VqjsDkWi1PlGz2rGrabP6yca9R37iYo3YDbRcOA/viewform?fbclid=PAAaZS2WyZk_LIupcPOMKHUN3KeobdwgFWK1z564p_evkl8j5FIUMoSxJ7W2M_aem_AZZIewernsVwxy52H_2-oczxAZOdIcwmkkUgZ_r_ZYRkwJNZ0qVM1kiLUxcCWow74cM

 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 6 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 0
Ημίαιμο
Περιοχή: Μάνδρα Ειδύλλια, Αττική

Καταχώρηση: 20 / 3 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6971674650

Άλλες αγγελίες του χρήστη (22)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.