Ο KUBO ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ!

Περιγραφή

"Kubo Ο Κubo βρέθηκε όταν ήταν μωρό, να κακομεταχειρίζεται από μια παρέα παιδιών σαν να είναι παιχνίδι.. Μεταφέρθηκε άμεσα στο δικεπαζ για τον απαραίτητο κτηνιατρικό έλεγχο και τον εμβολιασμό του και ύστερα κατέληξε στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων. Τον γνωρίσαμε όταν επισκεπτόμασταν τα κουταβάκια που είχαμε βρει, τα οποία ήταν στο διπλανό κλουβί. Με το τόσο έντονο βλέμμα του, ζητούσε συνεχώς τη σημασία και τα χάδια μας…Τότε ήταν μόλις 5 μηνών και είχε το ένστικτο του μεγάλου αδερφού από την πρώτη κιόλας στιγμή. Προσπαθούσε να φροντίσει τα κουταβάκια ανάμεσα απο τα σίδερα και να τα κάνει να αισθανθούν ασφάλεια. Εκείνα με τη σειρά τους έτρεχαν και σκαρφάλωναν στα κάγκελα για να είναι μαζί του. Ήρθε όμως η μέρα που είδαμε το κλουβί του άδειο και χαρήκαμε πολύ! Νομίζαμε πως αφού υιοθετήθηκε θα πάρει επιτέλους την αγάπη που του άξιζε.Αλλά δεν κράτησε για πολύ.. Ο Κubo δυστυχώς γύρισε στο καταφύγιο χωρίς να φταίει και τον ξαναείδαμε ξαφνικά πίσω από τα σίδερα λυπημένο, αναζητώντας απλώς μια αγκαλιά.. Παρά τα όσα πέρασε είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα μόλις 1 έτους, που τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλάκια και επιδιώκει καθημερινά την ανθρώπινη επαφή. Γνωρίζει βασικές εντολές και είναι εξαιρετικός με το λουράκι του! Δεν ξέρει πως είναι να τον αγαπούν, να τον νοιάζονται, να τον φροντίζουν. Δεν ξέρει πως οι άνθρωποι που σε αγαπούν δεν σου φωνάζουν, δεν σε τιμωρούν έτσι.. Κάπου στον κόσμο αυτό, υπάρχει ένας άνθρωπος για κάθε ψυχή που ειναι πίσω από ένα κλουβί. Έτσι πιστεύουμε οτι υπάρχει και μια θέση σε μια ζεστή οικογένεια και για τον Kubo μας. Βοηθήστε μας να τη βρούμε με μια κοινοποίηση!

Εάν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία επικοινωνήστε μαζί μας με email στο [email protected]

ή με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης

 • https://www.instagram.com/emptythecages_athens?igsh=NjFtanMyamdyaGJy

• https://m.facebook.com/emptythecagesathens Αριθμός microchip:900057602090102" https://www.dogsvoice.gr/ta-skilia-mas/KUBO-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%9F-98808#:~:text=%F0%9F%93%8CKubo%0A%CE%9F%20%CE%9Aubo,%CE%91%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82%20microchip%3A900057602090102

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 900057602090102
Ημίαιμο
Περιοχή: Αθήνα, Αττική

Καταχώρηση: 22 / 1 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Κωνσταντίνα Μζ
Τηλέφωνο: 6946328108

Άλλες αγγελίες του χρήστη (6)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.