Ο PABLO ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ

Περιγραφή

Pablo

Ο Pablo εγκαταλείφθηκε από τον κηδεμόνα του καθώς ο ίδιος μετακόμισε σε άλλη χώρα. Για την ακρίβεια, έμεινε πίσω στο δρόμο κι έτσι, στη συνέχεια, βρέθηκε και αυτός πίσω από τα σίδερα του κλουβιού, όπως τα περισσότερα σκυλάκια του καταφυγίου. Πέρασε 7 μήνες στο δικεπαζ και πρόσφατα ήρθε στο καταφυγιο του δήμου Αθηναίων όπου δρούμε εθελοντικά. Ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούργια του πραγματικότητα παραμένοντας ήρεμος…σιωπηλός μέχρι να καταλάβει πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο στο χώρο που βρίσκεται τώρα. Είναι ένα υγιέστατο πλάσμα μόλις 3 χρόνων και περίπου 19 κιλών! Αναζητάει διαρκώς αγκαλιές και ανθρώπινη συντροφιά αλλά και νέους τετράποδους φίλους. Γνωρίζει από σπίτι και είναι ένας κύριος στην βόλτα με το λουράκι του. Ο Pablo μας, είναι ένας «εύκολος» σκύλος που το μόνο που χρειάζεται είναι μια ζέστη γωνίτσα, για να μπορέσει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, όπως του αξίζει.

Εάν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία επικοινωνήστε μαζί μας με email στο [email protected] ή με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης

• https://www.instagram.com/emptythecages_athens?igsh=NjFtanMyamdyaGJy

• https://m.facebook.com/emptythecagesathens

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 900057602090465
Ημίαιμο
Περιοχή: Αθήνα, Αττική

Καταχώρηση: 22 / 1 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Κωνσταντίνα Μζ
Τηλέφωνο: 6946328108

Άλλες αγγελίες του χρήστη (6)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.