Βέλβετ, η όμορφη σκυλίτσα 1 έτους και 15 κιλά, ιδανική για οικογένεια

Περιγραφή

UPDATE 03/02/2024: Βγήκαν οι εξετάσεις της και είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ!! Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί και η στείρωσή της μέσω του προγράμματος του Δήμου Ήλιδας και θα είναι πλέον πανέτοιμη για υιοθεσία. Είναι ένα τέλειο σκυλάκι, κρίμα να μην έχει μια ευκαιρία για να ζήσει όμορφα, τα κλουβιά δεν αξίζουν σε κανέναν....

Η ΒΕΛΟΥΔΩ - ΒΕΛΒΕΤ ΨΆΧΝΕΙ ΣΠΊΤΙ!!

Βελούδο μαύρο, μάτια καστανά με αυτό το γλυκό παράπονο που βγάζουν τα κυνηγόσκυλα για τα βάσανα που δεν τους αξίζουν, για την αγάπη που δίνουν απλόχερα χωρίς ανταπόκριση...
Η Βελούδω τριγύριζε απελπισμένη και νηστική στον αρχαιολογικό χώρο της Ήλιδας για ένα μήνα μέχρι που βρήκε το φαγητό που άφηνα για τις φοβικές σκυλίτσες του θεάτρου και λούφαξε εκεί. Δεν κατάφερα να σώσω εκείνες που αγάπησαν την ελευθερία τους πιο πολύ από τον άνθρωπο αλλά αυτή η μικρή λαχταράει την ανθρώπινη επαφή. Σήμερα την βρήκα χτυπημένη και τρομοκρατημένη, άνοιξα την πόρτα και μπήκε μόνη της στο αμάξι, δεν μου άφησε καμιά επιλογή. Χρειάζεται σπίτι, φιλοξενία, υιοθεσία, αγάπη. Θα την βοηθήσουμε να τα βρει????

Η Βέλβετ είναι πολύ νεαρή, έως 1-2 ετών, κοντούλα, 15 κιλά, πολύ φιλική με ανθρώπους και άλλα ζώα, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, τσιπαρισμένη και σύντομα θα πάει στο κτηνιατρείο για στείρωση και θα είναι έτοιμη για την παντοτινή της οικογένεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.

VELVET IS LOOKING FOR A HOME!!
Black velvet coat, brown eyes full of sweetness and the silent complaint of hounds for all the suffering they endure, ready to love unconditionally... Velvet was found wandering around the isolated archaeological site of ancient Elis, desperate and starving and fortunately she found the food I had hidden for the phobic dogs that I was feeding up there. I found her beaten and terrified, I opened the door and she got into the car without any hesitation, she left me no choice but to take her with me although I do not know what to do with her!!
She needs home, adoption, love. Shall we help her find them????
She is a Greek Hound, really beautifull, very young, up to 2 years old, 15 kg, totally healthy, very friendly with humans and other animals. She will soon go to the vet for the necessary and will be ready for her forever family. 

Τηλ. Επικοινωνίας για υιοθεσία 6974120526

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000000000000
Ημίαιμο
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αττική

Καταχώρηση: 13 / 4 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Τηλέφωνο: 6982150277

Άλλες αγγελίες του χρήστη (65)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.