Έλλη η μικρόσωμη αλεπουδιτσα!!!

Περιγραφή

Έλλη *
Κρητικός ιχνηλάτης 14 kgr!!!
Η αλεπού με τη φουντωτή ουρά! Το κύριο χαρακτηριστικό της ήταν – και ακόμα είναι αλλά σε καλύτερη κατάσταση - η φοβικότητά της προς τους ανθρώπους. Σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσαμε ούτε να την πιάσουμε μέσα στο κλουβί της για να την πάμε βόλτα. Τους τελευταίους μήνες έχει εξελιχθεί φοβερά για τα δεδομένα της, αφού αφήνει όχι μόνο εμάς, αλλά και ανθρώπους που φρεσκογνωρίζει να την βγάλουν βόλτα. Στο διάστημα που είναι μαζί μας, έχει συγκατοικήσει με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά και της αρέσει πολύ η παρέα τους. Η Έλλη είναι από αυτά τα σκυλιά, τα ξεχωριστά, με τις ιδιαιτερότητές τους, που μπορεί να προσελκύσουν ανθρώπους που κάποτε είχαν σκυλί με παρόμοια χαρακτηριστικά συμπεριφοράς ή όψης. Σίγουρα θα χρειαστεί χώρο και χρόνο από τον άνθρωπο που θα τη διαλέξει.
Όλοι οι άνθρωποι διαφέρουν, κάποιοι είναι πιο «εύκολοι» ενώ άλλοι είναι πιο «δύσκολοι». Έτσι είναι και τα σκυλιά. Το ωραίο είναι ότι για όλους υπάρχει ένα ταίρι, που δένει, που αλληλοσυμπληρώνει, που συμβαδίζει. Έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε το πιο ταιριαστό ταίρι για την Έλλη μας.

Ελάτε να την γνωρίζετε και να συμβαδίσετε αρχικά σε έναν περίπατο μαζί της.

Η Έλλη είναι περίπου 3 ετών, έχει στειρωθεί και τσιπαριστεί.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 86757894337858776877
Περιοχή: Σαρωνικός, Αττική

Καταχώρηση: 11 / 2 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6948167870

Άλλες αγγελίες του χρήστη (82)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.