Κουταβάκια ημίαιμα Τσοπανοσκυλάκια 3 μηνών προς υιοθεσία, ψάχνουν σπιτάκια, χαρίζονται, ως κατοικίδια συντροφιάς, εντός Αττικής

Περιγραφή

Κουταβάκια ημίαιμα Τσοπανοσκυλάκια 3 μηνών προς υιοθεσία, ψάχνουν σπιτάκια, χαρίζονται, ως κατοικίδια συντροφιάς, εντός Αττικής


Microchip: 9811002013291821212121-7
Αυτά τα κουταβάκια βρέθηκαν στις 2 Απριλίου μόνα τους σε  παραλία της Βραυρώνας, στην   Αθήνα. Το πιο πιθανό είναι κάποιο σπιτικό που έχει αστείρωτη σκυλίτσα, εκείνη να ζευγάρωσε, διότι προφανώς δεν  ήταν στειρωμένη και τα κουταβάκια της να τα παράτησαν στην παραλία. Περιθάλπηκαν από στηρικτή της εθελοντικής, ζωοφιλικής ομάδας Ημιαδεσποτάκια Αττική και πήγαν στο κτηνιατρείο. Έκαναν γενική κτηνιατρική εξέταση, εμβόλιο, αποπαρασίτωση, απέκτησαν βιβλιάριο υγείας κι ηλεκτρονική ταυτότητα. Είναι υγιέαστατα, παιχνιδιάρικια αρσενικά και θηλυκά, 3 μηνών, ημίαιμα Τσοπανοσκυλάκια που θα φτάσουν τα 25 κιλά.
Τώρα βρίσκονται σε διαμονή σε νόμιμο, πολύ καλό, ιδιωτικό ξενώνα για σκύλους στην Αθήνα.

Δίνονται εντός εντός Αττικής με υπεύθυνη δήλωση/συμβόλαιο υιοθεσίας,  ως κοινωνικά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς και ισότιμα μέλη της οικογένειας σε σπιτικά που θα  προσφέρουν ευζωία κι έχουν συνειδητοποιήσει την πολυετή χαρά και την πολυετή ευθύνη που προσφέρει κι έχει η υιοθεσία ενός κοινωνικού, κατοικιδιου ζωου συντροφιάς (σκυλου ή γάτας).
Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6937332378, παρακαλώ θερμά ώρες επικοινωνίας 11.00-14.00 και 18.00-20.00
Η εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική, ενημερώνει:
1α) H υιοθεσία είναι μια πράξη πολυετούς ευθύνης. Πριν μπει κάποιος στη διαδικασία υιοθεσίας κοινωνικού κατοικίδιου ζώου συντροφιάς (σκύλος, γάτα) πρέπει να το έχει σκεφτεί πολύ καλά, σοβαρά κι υπεύθυνα. Καθημερινά εγκαταλείπονται παράνομα κι ασυνείδητα πολλά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς (σκυλάκια και γατάκια).
1β) Τα ημίαιμα είναι πιο υγιή από τα καθαρόαιμα, διότι έχουν περισσότερος συνδυασμούς αντισωμάτων που δυναμώνουν το ανοσοποιητικό.
2) Οι περισσότεροι εθελοντές ζωόφιλοι που δίνουν ένα κατοικίδιο για υιοθεσία είναι εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους: ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική βαθμίδα, εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, σε μαγαζιά, καταστήματα, συγγραφείς, φοιτητές-τριες, ακόμη κι άνεργοι ή συνταξιούχοι. Απλοί άνθρωποι-πολίτες που λόγω της παραπάνω ευαισθησίας, αλληλεγγύης, φιλότιμου κι ευσυνειδησίας που έχουν προς τα κοινωνικά κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς ασχολούνται με τη ζωοφιλία εθελοντικά. Το κατοικίδιο που περιθάλπουν το δίνουν για υιοθεσία, επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα (χώρου, χρόνου, οικονομικά) να το υιοθετήσουν, είτε για να έχουν τη δυνατότητα με αυτή την υιοθεσία να περιθάλψουν ένα άλλο αδέσποτο ή κακοποιημένο δεσποζόμενο κατοικίδιο που θα έχει ανάγκη.
3) Στείρωση: Η στείρωση είναι καλή! Τα σκυλιά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής είναι στειρωμένα! Η στείρωση προστατεύει το αρσενικό από προστάτη και καρκίνο. Το θηλυκό από πυομήτρα, καρκίνο, ψευδοκύηση. Επιπλέον, βάσει του νόμου απαγορεύεται η αναπαραγωγή (το ζευγάρωμα ζώων) αν δεν υπάρχει άδεια ερασιτέχνη εκτροφέα κι οι παραβάτες έχουν κυρωσεις, ποινικά και διοικητικά πρόστιμα.
4) Ηλεκτρονική Σήμανση-Ταυτότητα:
Η ηλεκτρονική σήμανση-ταυτότητα στα κατοικίδια είναι υποχρεωτική από τον νόμο κι ένας δυνατός τρόπος να βρείτε το κατοικίδιό σας, άμα το χάσετε κι ο μόνος τρόπος να αποδείξετε ότι είναι υπό την ευθύνη σας.
5) Δήμος κι αδέσποτα: Οι περισσότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα, από το 2014, έχουν ενεργό 8-10 ή και 12 μήνες το χρόνο πρόγραμμα για τα αδέσποτα. Επίσης πολλοί δήμοι έχουν παραχωρήσει στις δημοτικές ζωοφιλικές ενώσεις (ΜΚΟ με αριθμό άδεια λειτουργίας/πρωτοδικείου) δημόσια γη, ώστε να φιλοξενούνται σε καταφύγιο τα αδέσποτα της περιοχής μέχρι να υιοθετηθούν. Ο Δήμος καλύπτει τα έξοδα των αδέσποτων του στα βασικά ιατρικά (εμβόλιο, αιματολογικές εξετάσεις, στείρωση, τοποθέτηση ηλ. ταυτότητας), όπως ορίζει ο Νόμος. Δεν καλύπτει όμως πάντα, αλλά κάποιες φορές, έξοδα όπως σίτιση/τροφή, φάρμακα, εκπαίδευση, διαμονή σε νόμιμο, με αριθμό άδεια λειτουργίας ενδιαίτημα/pet hotel.
 

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9811000132112121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 11 / 4 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (69)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.