Χρειαζόμαστε βοήθεια κι εκπέμπουμε ένα μικρό Sos. Λίγη ακόμη βοήθεια κι όλοι μαζί (ομάδα και στηρικτές) θα τα καταφέρουμε για τη σκυλίτσα Φλώρα. Λείπουν ακόμη 5 άνθρωποι που ο καθένας/ η καθεμιά θα καταθέτει για 3 μήνες στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, καλού, ιδιωτικού ξενωνα  12€ για να ολοκληρωθεί η ομάδα στήριξης της Φλώρας κι έτσι η σκυλίτσα να διαμένει ασφαλής, με φροντίδα εκεί κι όχι στον δρόμο

Περιγραφή

Χρειαζόμαστε βοήθεια κι εκπέμπουμε ένα μικρό Sos. Λίγη ακόμη βοήθεια κι όλοι μαζί (ομάδα και στηρικτές) θα τα καταφέρουμε για τη σκυλίτσα Φλώρα. Λείπουν ακόμη 5 άνθρωποι που ο καθένας/ η καθεμιά θα καταθέτει για 3 μήνες στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, καλού, ιδιωτικού ξενωνα  12€ για να ολοκληρωθεί η ομάδα στήριξης της Φλώρας κι έτσι η σκυλίτσα να διαμένει ασφαλής, με φροντίδα εκεί κι όχι στον δρόμο, μέχρι κάποιο καλό σπιτικό να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας  της που προωθείται και να υιοθετηθεί. Υποθέτουμε σε 3 μήνες θα έχει υιοθετηθεί.
Σημαντική κι άμεση έκκληση βοήθειας για τη  σκυλίτσα Φλώρα. Η  Φλώρα κι εμείς, χρειάζεται  και χρειάζομαστε, τη βοήθειά σας. Η  ομάδα μόνη  δυσκολευεται να αντεπεξέλθει, έτσι η βοήθεια μερικων ζωόφιλων ανθρώπων είναι πολύ σημαντική. 
Γίνεται έκκληση/ Ζητούνται  5 στηρικτές και στηρίκτριες για τον πρώην αδέσποτη-εγκαταλελειμμένη, νυν περιθαλπομενη και προς υιοθεσία  σκυλίτσα Φλώρα που για 3 μήνες θα καταθέτει ο καθένας/η καθεμιά 12€ στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, καλού, ξενώνα, προκειμένου η σκυλίτσα να διαμένει εκεί  με ασφάλεια και θαλπωρή, μέχρι κάποιο καλό σπιτικό να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας της που προωθείται, να ενδιαφερθεί και να υιοθετηθεί.

Η σκυλίτσα Φλώρα βρέθηκε αδέσποτη στον δρόμο.  Περιθάλπηκε, έκανε όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά (εμβόλιο, στείρωση κι απέκτησε βιβλιάριο υγείας κι ηλεκτρονική ταυτότητα)  και προωθείται για υιοθεσία. Για ασφάλεια βρίσκεται σε νόμιμο, πολύ καλό ξενώνα  με μηνιαίο κόστος διαμονής 220€ (διαμονή, τροφή). 
Η ολιγομελής ομάδα μας δε διαθέτει καταφύγιο, ο δήμος δεν έχει χώρο διαμονής για την σκυλίτσα και στα σπίτια μας  έχουμε 1-3 σκυλάκια και 1-3 γατάκια, πράγμα που καθιστά  ανέφικτή τη φιλοξενία τοης σκυλίτσας σε κάποιο από τα σπίτια μας. Έτσι για ασφάλεια μεταφέρθηκε σε νόμιμο, πολύ καλό ξενώνα, για να έχει φροντίδα και θαλπωρή, μέχρι να υιοθετηθεί. Όμως, καθώς τα μέλη αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το μηνιαίο κόστος, γίνεται έκκληση για οικονομική βοήθεια-ενίσχυση από στηρικτές. Όλες οι καταθέσεις γίνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενώνα και για διαφάνεια κι ενημέρωση καταγράφονται σε πινακάκι, στο ειδικό προφίλ της Φλώρας που έχει φτιαχτεί για αυτό τον λόγο για διαφάνεια κι ενημέρωση. 
Όσοι ζωόφιλοι άνθρωποι θέλετε να βοηθήσετε, αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 
Ολιγομελής εθελοντική ζωοφιλική ομάδα 
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 9811000132112121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 14 / 4 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (69)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.