Αγάπη

Περιγραφή

Ταλαιπωρημένη, φρέσκοεγκαταλελειμμένη, με την κοιλιά σχεδόν να σέρνεται από την εγκυμοσύνη και τα μάτια γεμάτα απορία. Αυτή ήταν η Αγαπη όταν την εντοπίσαμε. Μας εμπιστεύτηκε, έδωσε το κεφαλάκι της για χάδια, μπήκε στο αυτοκίνητο μας σαν να το ήξερε από πάντα και απλώς, μας ακολούθησε. Δεν μας άφησε άλλη επιλογή για το όνομα. Έπρεπε να την ονομάσουμε Αγάπη. Μόνο αυτό είδαμε σε εκείνη. Μια αγάπη, αγνή και αληθινή, που προφανώς, κάποιος άλλος δεν την είδε ποτέ. 
Αν και του δόθηκε ολόψυχα από αυτό το πλάσμα, είχε τόση κακία μέσα του που κατάφερε αυτή την αγάπη να τη διώξει από το ζωή του με τον πιο βίαιο τρόπο και να διαπράξει το έγκλημα της εγκατάλειψης- έχοντας πρώτα διαπράξει αυτό, της μη στείρωσης.

Αυτή είναι η ιστορία της Αγάπης. Συνηθισμένη για τα σκυλιά στην Ελλάδα. Αυτη τη φιλόζωη Ελλαδα που ούτε σε 10 ζωες δε θα αλλάξει!

Παρουσίασε δυστοκία, χειρουργήθηκε με επιτυχία αφού αφαιρέθηκαν ένα- ένα τα νεκρά μωρά από μέσα της  σταδιακά, μεταμορφώθηκε σε ένα άλλο σκυλί, ένα αληθινά ήρεμο και υγιές ζώο που ψάχνει εκείνο το σπίτι που θα διορθώσει στην ψυχή της ό,τι της έχει συμβεί ως τώρα.

2-3 ετών, ήρεμη, κοινωνική και φιλική, φαίνεται να τα πάει καλά με τα άλλα σκυλάκια και ζητάει την βοήθεια σας με κοινοποιήσεις για να βρει αυτόν που θέλει να δεχτεί την αληθινή αγάπη στη ζωή του.

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 0
Ημίαιμο
Περιοχή: Μάνδρα Ειδύλλια, Αττική

Καταχώρηση: 3 / 5 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6971674650

Άλλες αγγελίες του χρήστη (23)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.