Μαξ/ Max

Περιγραφή

SCROLL DOWN FOR ENGLISH ⬇️
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Για τον Μαξ, ενημερωθήκαμε από οικογένεια που ζει στην περιοχή. Κάποιος είχε περάσει ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του, προφανώς όταν ο μικρός βρισκόταν ακόμα στην ανάπτυξη.. Ο καιρός πέρασε, το σχοινί έμεινε εκεί και το αποτέλεσμα ήταν μία τεράστια πληγή γύρω από το λαιμό του, η οποία μπορούσε να προκαλέσει είτε σηψαιμία από τη μόλυνση, είτε ακόμα και ρήξη τραχείας.. Μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα, όπου καθαρίστηκε το τραύμα και διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς. Το σχοινί ήταν τόσο σφιχτό στο λαιμό του, που είχε μπει μέσα στο κρέας του... Ο Μαξ μας έλαβε την απαραίτητη φροντίδα, τις επόμενες μέρες έγινε και πλαστική στο λαιμό του κι έτσι πλέον δε φαίνεται τίποτα από το τραυματικό παρελθόν του. Αυτό που ελπίζουμε είναι να του σβήσουμε και όλες τις άσχημες μνήμες, προσφέροντάς του την ευκαιρία να ζήσει ασφαλής και χαρούμενος, με μία οικογένεια..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Είναι γεννημενος περίπου το 2019 και ζυγίζει 35 κιλά. Παρ' όλα όσα έχει περάσει, είναι ένας απίστευτα τρυφερός σκυλάκος, που δεν έχει χάσει τη διάθεση και τη χαρά του για ζωή! Λατρεύει την ανθρώπινη επαφή και αποζητά τα χάδια σαν τρελός, λες και θέλει να αναπληρώσει για όλα τα χάδια που δεν είχε πάρει από ανθρώπινο χέρι μέχρι τώρα. Κάποια πράγματα ωστόσο, δεν τα έχει ξεπεράσει εντελώς και χρειάζεται ακόμα δουλειά και εκπαίδευση με τους άντρες και τα αρσενικά σκυλιά, καθώς μερικές φορές είναι απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του. Ελπίζουμε πως θα βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που θα δει και θα εκτιμήσει την καλοσύνη που διακατέχει αυτό το σκυλί και θα τον αγκαλιάσει, μέχρι να ξεχάσει ό,τι έχει περάσει στο παρελθόν.
Τηλ. επικοινωνίας: 6932718499 - Δήμητρα.
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, στειρωμένος και με microchip καταχωρημένο στο όνομα του νέου κηδεμόνα.
***

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 932001000664034
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 11 / 6 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6982005800

Άλλες αγγελίες του χρήστη (20)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.