Μυρτώ

Περιγραφή

SCROLL DOWN FOR ENGLISH ⬇️
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:
Ονομάζεται Μυρτώ.. Δεμένη από κουτάβι, πέρασε όλη της τη ζωή με έναν κουβά νερό μονίμως πράσινο από τη μούχλα, να τρώει τυριά και αποφάγια. Το καλοκαίρι, της έβαζαν λάδι αυτοκινήτου για τα τσιμπούρια.. Μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία, την απομακρύναμε από το σημείο, προκειμένου να προσπαθήσουμε να της προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή απ' αυτήν που ήξερε μέχρι σήμερα. Πλέον βρίσκεται σε πανσιόν επί πληρωμή και ελπίζουμε πως θα βρει τη ζεστασιά ενός παντοτινού σπιτιού, έστω και τώρα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Υπολογίζουμε πως είναι γεννημένη το 2015 και ζυγίζει 25 κιλά. Τα πάει μια χαρά με σκυλάκια και γατάκια, μιας και συμβίωνε πάντα με πολλά άλλα ζώα στο σημείο της! Με τους ανθρώπους είναι λίγο μαζεμένη στην αρχή, αφού δεν έμαθε ποτέ τι πάει να πει αγάπη και είχε σπάνια χάδι από ανθρώπινο χέρι.. Μόλις όμως κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, ανταποδίδει με ατελείωτα φιλιά! Λόγω της ζωής της στο δρόμο, έχοντας συνηθίσει στην αβεβαιότητα και την εγρήγορση σε κάθε λογής απειλή, εχει μια φοβία με τους δυνατούς ήχους, όπως τα πυροτεχνήματα. Πιστεύουμε πως με λίγη υπομονή και πολλή αγάπη, θα ξεδιπλώσει τον γλυκό και τρυφερό χαρακτήρα της, που ποτέ δεν είχε ευκαιρία μέχρι σήμερα να δείξει.
Όποιος ενδιαφέρεται να χαρίσει υπεύθυνα ένα ζεστό σπιτικό στη Μυρτώ μας, μπορεί να επικοινωνήσει με τη Φένια στο 6982005800.
Θα δοθεί στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και με microchip καταχωρημένο στο όνομα του νέου κηδεμόνα.
***

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 932001000663861
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 29 / 8 / 2021

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6982005800

Άλλες αγγελίες του χρήστη (14)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.