Μυρτώ

Περιγραφή

Η Μυρτώ ήταν δεμένη από κουτάβι, πέρασε όλη της τη ζωή με έναν κουβά νερό μονίμως πράσινο από τη μούχλα, να τρώει τυριά και αποφάγια. Το καλοκαίρι, της έβαζαν λάδι αυτοκινήτου για τα τσιμπούρια.. Μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία, την απομακρύναμε από το σημείο, προκειμένου να προσπαθήσουμε να της προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή απ' αυτήν που ήξερε μέχρι σήμερα. 
Δυστυχώς παρόλο τις προσπάθειες μας δεν έχει καταφέρει να βρεί ακόμα σπίτι, έτσι εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε πανσιόν επι πληρωμή.
Υπολογίζουμε πως είναι γεννημένη το 2015 και ζυγίζει 25 κιλά. Τα πάει μια χαρά με σκυλάκια και γατάκια, μιας και συμβίωνε πάντα με πολλά άλλα ζώα στο σημείο της! Με τους ανθρώπους είναι λίγο μαζεμένη στην αρχή, αφού δεν έμαθε ποτέ τι πάει να πει αγάπη και είχε σπάνια χάδι από ανθρώπινο χέρι.. Μόλις όμως κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, ανταποδίδει με ατελείωτα φιλιά! Λόγω της ζωής της στο δρόμο, έχοντας συνηθίσει στην αβεβαιότητα και την εγρήγορση σε κάθε λογής απειλή, εχει μια φοβία με τους δυνατούς ήχους, όπως τα πυροτεχνήματα. Πιστεύουμε πως με λίγη υπομονή και πολλή αγάπη, θα ξεδιπλώσει τον γλυκό και τρυφερό χαρακτήρα της, που ποτέ δεν είχε ευκαιρία μέχρι σήμερα να δείξει.
Η Μυρτώ μας χρειάζεται ένα σπίτι και μια οικογένεια!!
Αν θέλεις να υιοθετήσεις ή ακόμα και να την φιλοξενήσεις ώστε να είναι έτοιμη όταν θα πάει στην οικογένεια της , τότε στείλε μας μήνυμα στην σελίδα ή κάλεσε στο 6906229989 Αλέξανδρος ή στο 6981930196 Άσπα 

Σας ευχαριστούμε!!!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 932001000663861
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 22 / 12 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6906229989

Άλλες αγγελίες του χρήστη (47)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.