Φούντο

Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Ο Φούντο, ζούσε μαζί με την αδερφούλα του σε μια εταιρεία. Ενημερωθήκαμε πως η εταιρία αυτή θα έκλεινε κι έτσι τα αδερφάκια θα έμεναν άστεγα.. Τα πήραμε υπό την φροντίδα μας και η αδερφή του Φούντο, ευτυχώς υιοθετήθηκε σχεδόν αμέσως. Ο Φούντο μας, δυστυχώς, ακόμα περιμένει.. Ελπίζουμε ότι θα έχει κι αυτός σύντομα την τύχη της αδερφούλας του και ότι δε θα περιμένει για πολύ ακόμα..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Είναι γεννημένος το Σεπτέμβρη του 2019 και ζυγίζει γύρω στα 30 κιλά. Είναι ένας συνεσταλμένος, όμως πολύ γλυκός σκυλάκος που αν και φοβάται λίγο στην αρχή της γνωριμίας, στην πορεία ανοίγεται και ηρεμεί, δείχνοντας έναν συγκρατημένο, όμως φιλικό χαρακτήρα! Όταν τον γνωρίσαμε ήταν αρκετά φοβικός, πράγμα που έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Σιγά σιγά εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με την ανθρώπινη επαφή, χρειάζεται όμως ακόμα δουλειά ώστε να μπορέσει να ανοιχτεί και να ξεδιπλωθεί. Είμαστε σίγουροι πως μόλις γίνει αυτό, με τους σωστούς ανθρώπους σε ένα σπίτι, θα δείξει τον καταπληκτικό χαρακτήρα του! Στη βόλτα με το λουρί είναι κύριος και περπατάει ήρεμα μαζί με τον άνθρωπό του.
Θα ήταν ιδανικό, ο άνθρωπος που θα τον υιοθετήσει να ακολουθήσει θετική εκπαίδευση από εκπαιδευτή και φίλο της ομάδας με τον οποίο συνεργαζόμαστε.
Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε υπεύθυνα τον μικρό μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο:
Εάν πληροί τις προϋποθέσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfc3DrdtujDAN.../viewform
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, στειρωμένος και με microchip καταχωρημένο στο όνομα του νέου κηδεμόνα.

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 6 / 6 / 2022

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6906229989

Άλλες αγγελίες του χρήστη (47)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.