Γιούρι

Περιγραφή

Ο γλυκός και τρυφερός μας Γιούρι...Τα πάει καλά με όλους και ολα!!! Σκυλιά γατιά παιδιά!!!! 
Ψάχνει σπίτι!!!!

Ο Γιούρι ζούσε σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο στον Ασπρόπυργο έτσι αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία... Δυστυχώς παρόλο τις προσπάθειες που έχουν γίνει εδώ και τρία χρόνια για βρει σπίτι δεν τα έχουμε καταφέρει, έτσι ζει σε πανσιόν επι πληρωμή .
Υπολογίζουμε πως ο Γιούρι μας είναι γεννημένος περίπου το 2015 και ζυγίζει γύρω στα 30 κιλά. Είναι ένας ήρεμος και καλοσυνάτος αρκουδοσκυλάκος, ό,τι πρέπει για τεράστιες, και χνουδωτές αγκαλιές! Είναι φιλικός με τους ανθρώπους αλλά και με τα άλλα σκυλιά! Μπορεί στην αρχή να φαίνεται διστακτικός μπροστά στον άνθρωπο που θέλει να τον πλησιάσει, όμως  εξοικειώνεται γρήγορα και μόλις νιώσει άνετα, αποζητάει αμέσως τα χάδια και την ανθρώπινη συντροφιά. Ένα τόσο καλόβουλο σκυλί με διακριτική προσωπικότητα, που δείχνει πως γνωρίζει ήδη  πώς να συμπεριφέρεται σωστά και να προσαρμόζεται εύκολα!
Είναι θετικός σε Λεισμάνια Ερλίχια και Μπαμπεζια και χρειάζεται ετήσιος επαναληπτικός έλεγχος.
Αν θες να υιοθετήσεις ή έστω να φιλοξενήσεις τον Γιούρι ώστε να είναι έτοιμος όταν θα πάει στην οικογένεια του , τότε στείλε μας μήνυμα στην σελίδα ή κάλεσε στο 6906229989 Αλέξανδρος ή στο 6981930196 Άσπα.

Σας ευχαριστούμε!!!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 23 / 12 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6906229989

Άλλες αγγελίες του χρήστη (47)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.