Γκρει

Περιγραφή

 Η Γκρέι, το μωράκι που μεγάλωσε με γατομαμά και έγινε φυσιολογικό γατί .. λέμε τώρα!!!
Είναι ένα πανέμορφο σταχτί αλητάκι που θα παίξει ,θα κυνηγήσει και θα τριφτεί πάνω σου για να πάρει χάδια αλλά μόνο όταν να σε εμπιστευτεί!!! Μέχρι τότε εσύ θα πρέπει της αποδείξεις ότι την αγαπάς!!!

 

Μέσα στον χαμό εκείνον των άσχημων περιστατικών του Απριλίου , μεσάνυχτα χτυπάει το τηλέφωνο : «Υπάρχει μια χτυπημένη γάτα στην μέση του δρόμο και ανάμεσα στα εντόσθια της υπάρχουν μωρά... ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ!!!!».

Φτάνοντας στο σημείο στην αρχή είδαμε μόνο τα δυο που είχαν ξεχωρίσει τα παιδιά που την βρήκαν. Μας είπαν πως μόνο το ένα κουνιόταν πλέον. Όταν μαζέψαμε την μανούλα βρηκαμε και αλλά και προς έκπληξη όλων ήταν ζωντανά 4 απο τα 5. Δυστυχώς μέχρι να φτάσουμε σπίτι το ενα μας άφησε...

Έτσι ξεκίνησε μια οδύσσεια...

Έπρεπε να καθαριστούν να κοπούν ομφάλιοι λωροι γιατί ήταν ακόμα μαζί με τον πλακούντα ,να ζεσταθούν και να ξεκινήσουν να τρώνε …Τι διατροφή μπορείς να κανείς σε πρόωρα γατάκια ; Άραγε θα τα καταφέρουν; ..

Δεν προλάβαμε να κλείσουμε ώρες και το τηλέφωνο ξανά χτυπάει: «δυο μωρά μέσα σε σακούλα» .. Ήταν από μόνο του παρά πολύ δύσκολο να ταΐζεις κάθε μια ώρα 5 σταγόνες γάλα τρία μωρά.. πως θα γίνει με πέντε ;

Ευτυχώς βρέθηκε μια υπέροχη γατομαμά όπου ανέλαβε το ένα μωράκι !!!

Πέρασε ένας μήνας... Σε λίγο θα άνοιγαν τα μάτια τους, ήμασταν ήσυχοι μέχρι που άρχισαν να αρρωσταίνουν , το ένα μετά το άλλο.. δυστυχώς το ένα αδερφάκι δεν τα κατάφερε και έτσι έμειναν τρία κορίτσια.

Ο καιρός πέρναγε ανεβάσαμε πολλές φωτογραφίες και βίντεο αλλά κανένας δεν έστειλε...Λέμε, δεν πειράζει θα γυρίσουν από τις διακοπές και θα στείλουν .

Ξανά αρρώστησαν. Μα τι ανοσοποιητικό είναι αυτό; Δεν πειράζει όμως, σημασία έχει να ζήσουν και να βρουν οικογένεια να τα αγαπήσει....

Τα μωράκια αυτά λοιπόν είχαν την τύχη να βρεθούν στον δρόμο μας . Και λέμε τύχη γιατί δεν εγκαταλείπουμε , μπορεί τα μωρά μας να εξαντλήθηκαν και να σταμάτησαν να τρώνε και να πίνουν αλλά εμείς το παλέψαμε πολύ και θα παλεύουμε πάντα!!

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα... μόνο 4 από τις 7 ζωές ... Πραγματικά μαχητριες!!!

Τα μωρά μας είναι έτοιμα να πάνε σε οικογένειες... έχουν ήδη μάθει να ζουν και με άλλα ζωάκια, και κάθε μία με τον υπέροχο χαρακτήρα της !!!

Παρακάτω θα βρείτε τις μαχητριες μας !!!!

Αν θέλετε να υιοθετήσετε κάποια από τις κούκλες μας στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα ή καλέστε στο 6947484696 Μελίνα

 

Σας ευχαριστούμε!!

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 4 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 00000000000
Περιοχή: Ασπρόπυργος, Αττική

Καταχώρηση: 28 / 8 / 2023

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου
Τηλέφωνο: 6906229989

Άλλες αγγελίες του χρήστη (47)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.