Faith

Περιγραφή

Η Ρέβα είναι μια κουταβίνα που προέκυψε από πολύ φοβική σκυλίτσα που γεννοβολάει στα χωράφια των Μεγάρων.

Υιοθετήθηκε αρχές Μαρτίου. Υιοθετήθηκε κουταβίνα ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ. Χαριτωμένες φωτογραφίες με τα λουράκια της και τα όλα της. Η οικογένεια είχε άλλο ένα σκυλάκι και όλα φαινόντουσαν να κυλάνε ομαλά με επικοινωνία για να μαθαίνουμε νέα της μικρής.

Έλα όμως που η ζωή τα φέρνει ανάποδα και δυστυχώς δε μπορείς να εμπιστευτείς τελικά κανέναν. Δε θα πούμε πολλά και δεν έχει και σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι η κατάσταση της σκυλίτσας που ναι μεν έχει περάσει βασική εκπαίδευση αλλά είναι σοκαρισμένη και πολύ φοβισμένη από την αλλαγή περιβάλλοντος.

Φιλοξενείται σε σπίτι με άλλα αδεσποτάκια και δεν υπάρχει η πολυτέλεια και ο χρόνος να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της. 

Λέμε να τη μετονομάσουμε σε Faith γιατί ακόμα κι αν τους πρώτους μήνες της ζωής σου έχεις γνωρίσει το δύσκολο πρόσωπο της ζωής, πάντα πρέπει να έχεις ελπίδα και πίστη ότι θα εμφανιστεί ένα θαύμα που θα σε κάνει να δεις και το καλό πρόσωπο της ζωής... που θα απαλύνει την πληγή της εγκατάλειψης.

Η Faith λοιπόν είναι 8 μηνών ημίαιμος ελληνικός ποιμενικός ήδη 25 κιλά και αναμένεται να φτάσει τα 30. Όχι από τα λευκά μικρόσωμα αλλά από αυτά που δεν γίνονται ουρές για το ποιος θα τα πρωτοπάρει. 

Θέλει σίγουρα χρόνο και υπομονή. Βασικά ΖΗΤΕΙΤΑΙ Άνθρωπος να την υιοθετήσει και να της προσφέρει ό,τι αξίζει σε κάθε πλάσμα.

Αν δεν βρεθεί άμεσα υιοθεσία ή φιλοξενία, αναγκαστικά θα πάει σε πανσιόν (σε κλουβί δηλαδή) όπου η Faith θα χάσει κάθε προοπτική να γνωρίσει το καλό πρόσωπο της ζωής.

Οι κατάρες και τα αρνητικά σχόλια δε θα τη βοηθήσουν. Αν θέλετε να βοηθήσετε τη Faith, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την αγγελία της και ρωτήστε γνωστούς σας μήπως ενδιαφέρονται. 

Φιλοξενείται πολύ προσωρινά Γλυφάδα και θα τη βρείτε στο τηλ 6942771729. Υπάρχει εκπαιδεύτρια που θα βοηθήσει στην ομαλή προσαρμογή της σε ένα νέο σπίτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ 

Να της αποδείξουμε ότι υπάρχει κι η καλή πλευρά των ανθρώπων.

Ράτσα: Ελληνικός Ποιμενικός - Greek Shepherd
Ηλικία: 8 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 0
Ημίαιμο
Περιοχή: Γλυφάδα, Αττική

Καταχώρηση: 27 / 4 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων
Τηλέφωνο: 6942771729

Άλλες αγγελίες του χρήστη (96)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.